Ψηφιδωτά

Τα ψηφιδωτά μας φτιάχνονται αποκλειστικά από μαρμάρινες ψηφίδες δικής μας παραγωγής. Οι ψηφίδες αυτές ,συνδυασμένες έτσι ώστε να αναδείξουν το κάθε σχέδιο, είναι που χαρίζουν την λάμψη και το ιδιαίτερο χρώμα τους.
Οποιαδήποτε εικόνα εσείς επιλέξετε μπορούμε να την μετατρέψουμε σε ένα λαμπερό, πολύχρωμο ψηφιδωτό που θα στολίσει τον χώρο σας και θα του χαρίσει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Τα ψηφιδωτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιφάνειες πάγκων κουζίνας, τραπεζιών, ως δάπεδο για παράδειγμα μιας ντουζιέρας, ή σαν στολίδι σε κάποιο σημείο του δαπέδου σας, ακόμα μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς κοσμώντας την πρόσοψη του κτηρίου σας ή την είσοδο η τον κήπο….Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ακόμα και το λογότυπο σας σε ψηφιδωτό με δική σας επιλογή χρωμάτων και διαστάσεων, ενώ αναλαμβάνουμε και την μεταφορά του στον χώρο σας αλλά και τη ν τοποθέτηση του που απαιτεί ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία.
Στο κατάστημα θα βρείτε και έτοιμα ψηφιδωτά διαφόρων μεγεθών έτοιμα να τοποθετηθούν οπουδήποτε εσείς επιλέξετε. Με θέματα εμπνευσμένα κυρίως από την Ελληνική μυθολογία και από την παράδοση του τόπου μας.