Καράβια

Τα διακοσμητικά καράβια που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι μία δική μας ιδέα, είναι μοναδικά καθώς είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που τα κατασκευάζουμε και είναι φτιαγμένα από φυσικές Τηνιακές πέτρες και μάρμαρο. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ενώ υπάρχουν και κομμάτια που είναι αποκλειστικά φτιαγμένα και σκαλισμένα σε μάρμαρο και κάποια άλλα πιο ιδιαίτερα που έχουν και ψηφιδωτό διάκοσμο.
Το κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό καθώς αφήνουμε τα υλικά να μας οδηγήσουν στο ακριβές τελικό σχέδιο του κάθε καραβιού. Έτσι γνωρίζετε πως όποιο και επιλέξετε από το κατάστημα μας θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι που θα στολίζει το χώρο σας και δεν θα υπάρχει πουθενά το ίδιο.
Επίσης είμαστε διατεθειμένοι, κατόπιν παραγγελίας, να προσαρμόσουμε το καράβι στις προσωπικές σας ανάγκες, όσον αφορά το μέγεθος και το χρώμα, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην διακόσμηση του χώρου σας.
Ιδανικά για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους (γραφείο, σαλόνι, μπάνιο, μπαλκόνι, κήπος αίθριο, πισίνα κ.τ.λ.) Αλλά πολύ ιδιαίτερο δώρο για ειδικές περιστάσεις.